Η ομιλία του Γκούντιονσεν στους Ισλανδούς

Την εμπειρία του Έιντουρ Γκούντιονσεν από μεγάλα παιχνίδια επιστράτευσε ο Λαρς Λάγκερμπακ προκειμένου να κινητοποιήσει τους παίκτες της Ισλανδίας εν' όψει του αγώνα της Δευτέρας με την Αγγλία για τους «16» του Euro.

Την εμπειρία του Έιντουρ Γκούντιονσεν από μεγάλα παιχνίδια επιστράτευσε ο Λαρς Λάγκερμπακ προκειμένου να κινητοποιήσει τους παίκτες της Ισλανδίας εν’ όψει του αγώνα της Δευτέρας με την Αγγλία για τους «16» του Euro.

Όπως τόνισε ο Σουηδός τεχνικός, ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας, που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, μίλησε στους υπόλοιπους διεθνείς, δίνοντάς τους κίνητρο για άλλη μία έκπληξη στη διοργάνωση.

«Ο Έιντουρ είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είχαμε μία μικρή συνάντηση σήμερα και είπε κάποια λόγια που μας ενέπνευσαν. Χειρίζεται πολύ καλά την εμπειρία και την θέση του μέσα στην ομάδα», είπε ο Λάγκερμπακ, πριν αποκαλύψει μέρος της ομιλίας του 37χρονου πρώην παίκτη της ΑΕΚ:

«Με εντυπωσίασε πολύ. Είπε σε όλους: ”Είστε ήδη ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε κάνει ή ανυπομονείτε για τα επόμενα; Πιστεύετε ότι έχουμε ήδη πετύχει τους στόχους μας ή θέλετε κάτι παραπάνω; Ήταν πολύ δυνατή ομιλία και μας βοήθησε να προσγειωθούμε μετά από όσα έγιναν απέναντι στην Αυστρία και να ξαναγίνουμε επαγγελματίες. Οι παίκτες δεν θέλουν να τελειώσει εδώ το τουρνουά. Τα λόγια τους μας θύμισαν ότι θέλουμε να συνεχίσουμε και να ενοχλήσουμε την Αγγλία, προσπαθώντας να κερδίσουμε το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.