Η Nova σε στέλνει στο Manchester!

Ζήσε από κοντά τη μαγεία του UEFA Champions League και παρακολούθησε από τη θέση του σχολιαστή, δίπλα στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον αγώνα Manchester City - Barcelona.

Ζήσε από κοντά τη μαγεία του UEFA Champions League και  παρακολούθησε από τη θέση του σχολιαστή, δίπλα στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον αγώνα Manchester City – Barcelona.

Το UEFA Champions League, η κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση, «παίζει» μπάλα στα αθλητικά κανάλια της Nova και ένας τυχερός συνδρομητής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία ενός μεγάλου αγώνα από κοντά.

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης “Προνόμια”, οι συνδρομητές μας έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην κλήρωση και ένας τυχερός θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ, όπου θα απολαύσει τη μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσει τον αγώνα Manchester City – Barcelona, στις 18 Φεβρουαρίου για τη φάση των «16» του UEFA Champions League.

Ο τυχερός συνδρομητής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει τον αγώνα μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία μαζί με τον σχολιαστή των καναλιών Novasports, Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Για να λάβει κάποιος μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να μπει στο www.forthnet.gr/lotteries. Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ενεργοί συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet ή Nova. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει, εκτός φυσικά από την παρακολούθηση του αγώνα, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής και διανυκτέρευση δύο ημερών στο Μάντσεστερ.

Μόνο με τη Nova μπορείς να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία ενός  ποδοσφαιρικού αγώνα του UEFA Champions League από τη θέση του σχολιαστή παρακολουθώντας κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.