Μυθική πρόκριση, τεράστια Λίβερπουλ! (video)

Επική πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό της Μαδρίτης. Η ομάδα του Κλοπ ισοπέδωσε την τραγική Μπαρσελόνα με 4-0, ανέτρεψε το 3-0 της ήττας της στη Βαρκελώνη και με δυο γκολ των Οριγκί και Βαϊνάλντουμ έγραψε ιστορία, σε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του θεσμού.

Επική πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό της Μαδρίτης. Η ομάδα του Κλοπ ισοπέδωσε την τραγική Μπαρσελόνα με 4-0, ανέτρεψε το 3-0 της ήττας της στη Βαρκελώνη και με δυο γκολ των Οριγκί και Βαϊνάλντουμ έγραψε ιστορία, σε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ίδια τακτική προσέγγιση σε σχέση με το πρώτο ματς για τον Κλοπ, με τη Λίβερπουλ να πιέζει ψηλά για να δυσκολέψει την πρώτη πάσα της Μπαρσελόνα. Σουτ του Χέντερσον, ο Τερ Στέγκεν διώχνει τη μπάλα και από κοντά το γκολ ο Οριγκί (πρώτο στην καριέρα του στη διοργάνωση) στην πρώτη φάση στο ματς στο 7’ για το 1-0.

Για πρώτη φορά η Μπαρσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ πίσω στο σκορ, με αντίδραση πάντως νωρίς και κλασική ευκαιρία ισοφάρισης χαμένη από τον Μέσι.

Ματς με πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος και τη Μπαρσελόνα σταδιακά να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ισορροπεί την αναμέτρηση, χάνοντας μοναδική ευκαιρία ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Άλμπα. 6-5 τελικές, από 3 στην εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ φτάνει στο 2-0 με τον Βαϊνάλντουμ (αλλαγή στο 45’ αντί του Ρόμπερτσον) από σέντρα του Άρνολντ και στο 3-0 με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ολλανδό σε διάστημα δυο λεπτών, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ημιτελικού. 

Πανδαιμόνιο στο «Άνφιλντ» με τη Μπαρσελόνα να ψάχνει αντίδραση, αλλά να αδυνατεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι σε ένα πολύ κακό δέυτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα το δεύτερο γκολ στο 79’ του Οριγκί στον ημιτελικό να δίνει επική πρόκριση στη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Κλοπ με ψυχή και χαρακτήρα πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στον τελικό. Και η Μπαρσελόνα λύγισε στο δεύτερο ματς, όπως και πέρυσι στη Ρώμη.

Λίβερπουλ: Αλισον ,Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (45’ Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον, Φαμπίνιο, Mίλνερ, Σακίρι (90′ Στάριτζ), Οριγκί (Γκόμεζ 85’), Μανέ

Μπαρσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ράκιτιτς (Μάλκομ 80’), Πικέ, Λανγκλέ, Αλμπα, Σ. Ρομπέρτο, Κοουτίνιο (Σεμέδο 60’), Μπουσκέτς, Βιδάλ (Αρτούρ 68’), Μέσι, Σουάρες






Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.