Πορτογάλος “σκότωσε” τους Πορτογάλους (video)

Η Κλουζ αιφνιδίασε την Μπράγκα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο Ρουί Πέντρο, που σημείωσε και τα τρία της γκολ, επικράτησε 3-1, με αποτέλεσμα να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Η Κλουζ αιφνιδίασε την Μπράγκα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο Ρουί Πέντρο, που σημείωσε και τα τρία της γκολ, επικράτησε 3-1, με αποτέλεσμα να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα με τον ίδιο στόχο. Γνώριζαν πως όποια κέρδιζε θα έπαιρνε και το προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Βέβαια σε καλύτερη μοίρα ήταν οι γηπεδούχοι, καθώς με έναν βαθμό παραπάνω, ήξεραν πως η νίκη θα τους έδινε και ευρωπαϊκή συνέχεια. Ετσι φρόντισαν από νωρίς να κάνουν δύσκολη την ζωή των Πορτογάλων.

Και ευτύχησαν σε αυτό το παιχνίδι να έχουν σε μεγάλη βραδιά τον… Πορτογάλο τους. Ο Ρουί Πέντρο ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 7′ και στο 15′ έδωσε σαφέστατο προβάδισμα την ομάδα του, καθώς έκανε το 2-0. Η Μπράγκα φάνηκε στο 17′ όταν και μείωσε με τον Αλαν σε 2-1 να μπορεί να διεκδικήσει πράγματα, όμως τελικά έμεινε σε αυτό το γκολ και δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

Το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο του ημίχρονο, καθώς στο 33′ ο Πέντρο έκανε το 3-1 και στις καθυστερήσεις ο Ντουγκλάο αποβλήθηκε αφήνοντας με δέκα παίκτες την Μπράγκα. Μοιραία δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο στην επανάληψη, με αποτέλεσμα αυτό το σκορ, να αφήνει εκτός Ευρώπης για τη συνέχεια τους Πορτογάλους και να δίνει στους Ρουμάνους ελπίδες ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έστω κι αν πρέπει να επικρατήσουν εκτός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΚΛΟΥΖ (Ιοάν Αντόνε): Φελγκέιρας, Πίντο, Καντού, Πίκολο, Ράντα, Σουγκού (74΄ Αγκιρεγκαράι), Λουίς Αλμπέρτο, Πέντρο (81΄ Καπετάνος), Μουρεσάν, Καμόρα, Μπάστος (82΄ Γκοντεμέτσε)

ΜΠΡΑΓΚΑ (Ζοζέ Πεσέιρο): Μπέτο, Σαλίνο (33΄ Μπαρμπόσα), Κοέλιο, Ντουγκλάο, Νούνο Αντρε, Ισμαίλι, Ρούμπεν Μίκαελ, Κουστόντιο, Βιάνα (69΄ Μοσορό), Αλαν, Έντερ (57΄ Ζε Λουίς), Ρούμπεν Αμορίμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.