Διέλυσε τη Μάλμε η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Μάλμε και πήρε άνετη νίκη με 5-0, μία «στροφή» πριν το τέλος των ομίλων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Μάλμε και πήρε άνετη νίκη με 5-0, μία «στροφή» πριν το τέλος των ομίλων. 

Οι Παριζιάνοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ραμπιό να χρίζεται σκόρερ ενώ έντεκα λεπτά αργότερα ήρθε ο Ντι Μαρία να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να «κλειδώσει» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. 

Αξίζει  να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Παρί αγωνίστηκαν με φανέλες χωρίς χορηγό, οι οποίες στο μπροστινό μέρος έγραφαν “Je suis Paris”. 

Στην επανάληψη, την μπαγκέτα πήρε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σκόραρε εις βάρος της ομάδας που τον ανέδειξε για να γράψει το  3-0. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Ντι Μαρία με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στο 68ο λεπτό ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Λούκας Μόουρα.

Έτσι, με αυτή τη νίκη η Παρί έφτασε τους δέκα βαθμούς και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση στους «16» του θεσμού. 

Μάλμε: Βιλάντ, Κονάτε, Τίνερχολμ, Μπένγκτσον, Λεβίσκι, Αντού (81’ Ρακίπ), Ρόντιτς (60’ Έικρεμ), Ρόζενμπεργκ, Μπέργκετ, Τζούρτζιτς (70’ Κρουν).

Παρί Σεν Ζερμέν:
Τραπ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Ντερ Βέιλ, Τιάγκο Μότα (69’ Σταμπουλί), Ντι Μαρία (69’ Λούκας), Ματουιντί, Ραμπιό, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (85’ Αγκουστίν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.