Επικό! Ο Ζε Ελίας αποκαλύπτει για τον καβγά Μπερμούδες – Ελευθερόπουλου! (video)

Ο Μοεντίμ Ζε Ελίας θυμήθηκε το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός το 2001 από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και αποκάλυψε λεπτομέρειες ενός επικού καβγά!

Ο Μοεντίμ Ζε Ελίας και ο Χόρχε Μπερμούδες βρέθηκαν σε τηλεοπτικό πλατό εκπομπής του ESPN και θυμήθηκαν την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια το 2001. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει μια ανάσα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο μια ασυννενοησία Ελευθερόπουλου και Μπερμούδες στο φινάλε, οδήγησε το παιχνίδι σε ισοπαλία. 

Δείτε τον Ζε Ελίας να περιγράφει τη φάση! 

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Είναι η φανέλα με την οποία παίξαμε στην Κορούνια, όταν ο Μπερμούδες σχεδόν πήγε να σκοτώσει τον Ελευθερόπουλο στ’ αποδυτήρια. Παίζαμε με την Ντεπορτίβο του Μάουρο Σίλβα και του Σέρχιο κι έμενε ένα λεπτό για τη λήξη. Νικούσαμε 2-1, θα ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στην ιστορία του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έμενε ένα λεπτό, έγινε το γέμισμα, ο Μπερμούδες κάλυπτε την μπάλα για να τη μαζέψει ο γκολκίπερ.

Έκανε την προβολή ο Βαλερόν και με απλό τρόπο, έβαλε γκολ. Ο τερματοφύλακας κοίταζε παράξενα προς τα πάνω. Ο Μπερμούδες έδειχνε με τα χέρια του και του έλεγε απευθυνόμενος: “Bγες”. Μπήκαμε στ’ αποδυτήρια και ο Μπερμούδες έβριζε. Είδε τον Ελευθερόπουλο να κάνει σαν γάτος και του λέει: “Έπρεπε να βγεις”.
 
Ο Ελευθερόπουλος άρχισε να μιλά στα ελληνικά. Τότε ο Μπερμούδες του λέει: “Τι έγινε;”. Τον πιάνει από τον λαιμό, τον σηκώνει ψηλά και ήταν έτοιμος να τον χαστουκίσει λέγοντάς του: “Tι θέλεις;”, ενώ ο Ελευθερόπουλος κουνούσε τα πόδια του στον αέρα.

Εγώ με τον Γκαμπριέλ Άλβες προσπαθούσαμε να τον ηρεμήσουμε και του λέγαμε: “Ήρεμα”. Μπήκαν και οι Έλληνες παίκτες στη μέση. Τότε χτυπά ο Άλβες τον γενικό αρχήγο και του λέει: “Μόνο οι δυο τους, άφησέ τους. Ο Ελευθερόπουλος ακόμη ακούει Μπερμούδες και τρέχει…”


Θυμηθείτε τα highlights της αναμέτρησης…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.