Πέρασε από τη Ρουμάνια και ελπίζει

Η Βασιλεία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Οτελούλ και πλέον θέλει νίκη στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, για να πανηγυρίσει την πρόκριση της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βασιλεία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Οτελούλ και πλέον θέλει νίκη στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, για να πανηγυρίσει την πρόκριση της στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, οι Αγγλοι θα είναι αυτοί που θα έχουν σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τους Φράι να βρίσκουν σε ακόμα ένα παιχνίδι δίχτυα, η Βασιλεία προηγήθηκε με τρία γκολ διαφορά, ωστόσο στα τελευταία λεπτά χρειάστηκε να αγχωθεί λίγο.

Στο 10′ ο Φαμπιάν Φράι άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλεξάντερ Φράι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του. Στο 37′ ο Στρέλλερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 “καθαρίζοντας” από νωρίς τη νίκη για τους Ελβετούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και πίεζαν για κάποιο το γκολ, το οποίο ήρθε αργά. Στο 75′ ο Γκιόργκιου μείωσε σε 3-2, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Αντάλ μείωσε τη διαφορά στο γκολ. Ο χρόνος που υπολειπόταν ήταν λίγος για να μπορέσει η Οτελούλ να πετύχει την ανατροπή και έτσι η Βασιλεία έφτασε στο τρίποντο που τις δίνει ελπίδες για την πρόκριση.

Οτελούλ: Γκράχοβακ, Ράπα, Αντάλ, Σάργκι, Σαλαγκεάνου, Περεντίγια, Φιλίπ (84′ Παρασίφ), Νεάγου (67′ Βιλιάντι), Γκιόργκιου, Λόργκα (66′ Ίλιε), Πένα
Βασιλεία: Ζέμερ, Παρκ Χου Ντου, Ντράγκοβιτς, Άμπρααμ, Στάινχοφερ, Χούγκελ (44′ Καμπράλ), Σακίρι (82′ Ζουά), Φ. Φράι, Τσάκα, Στρέλερ, Α. Φράι (74′ Σίπερφιλντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.