O Ντάγκλας Κόστα έστειλε τη Γιουβέντους στους “16” (video)

Την πρόκριση στην φάση των "16' του Champions League εξασφάλισε η Γιουβέντους η οποία νίκησε 2-1 την Λοκομοτίβ στη Μόσχα με γκολ στο 93'.

Η ομάδα του Τορίνο κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό,  όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γκιλιέρμε και ο Ααρον Ράμσι εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.  

Η απάντηση των Ρώσων δεν άργησε να έρθει και στο 12ο λεπτό ισορρόπησε την κατάσταση με τον Μίραντσουκ να σκοράρει σε κενή εστία και αφού νωρίτερα η μπάλα είχε χτυπήσει στο δοκάρι του Σέζνι από δική του κεφαλιά.

H ομάδα του Σάρι έχασε σημαντική ευκαιρία στο 56’ όταν από σέντρα του Άλεξ Σάντρο, η μπάλα έφτασε στον Ρονάλντο το βολέ του οποίου αποκρούστηκε από τον Γκιλιέρμε.  

Σημαντική ευκαιρία έχασαν και οι γηπεδούχοι στο 78’ με το σουτ του Ζοάο Μάριο να σουτάρει και τον Μπονούτσι να αποσοβεί το 2-1.

Η νίκη και μαζί η πρόκριση για την Γιουβέντους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ντάγκλας Κόστα νίκησε τον Γκιλιέρμε για το τελικό 1-2, έχοντας κάνει μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. 
 

Με τη νίκη αυτή οι “μπιανκονέρι” έφτασαν τους 10 βαθμούς, αφήνοντας στους 3 την Ρωσική ομάδα. 

Οι ενδεκάδες: 
Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιλιέρμε – Ιγκνατίεφ, Τσόρλουκα, Χέβεντες, Ρίμπους – Ζεμαλέτντινοφ (81′ Μουρίλο), Μπαρίνοφ, Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο (85′ Κολομέιτσεφ) – Μίραντσουκ – Έντερ

Γιουβέντους: Σέζνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Ριγκάνι, Άλεξ Σάντρο – Ραμπιό, Πιάνιτς, Κεντίρα (70′ Ντάγκλας Κόστα) – Ράμσι (64′ Μπεντανκούρ) – Ιγκουαϊν, Ρονάλντο (82′ Ντιμπάλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.