Κούτρης: "Ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του μεγαλώνουν"

Ο αριστερός μπακ των ερυθρολεύκων τόνισε πως άπαντες στο "στρατόπεδο" της ομάδας είναι στεναχωρημένοι καθώς θα μπορούσαν να είχαν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην Μπάγερν.
Δημοσίευση: 23/10/2019 - 02:28
Ο αριστερός μπακ των ερυθρολεύκων τόνισε πως άπαντες στο "στρατόπεδο" της ομάδας είναι στεναχωρημένοι καθώς θα μπορούσαν να είχαν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην Μπάγερν. Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, σαν Ολυμπιακός, όπως μας είπε ο κόουτς. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος με τις ευκαιρίες που είχαμε. Όλοι στα αποδυτήρια ήταν στεναχωρημένοι, παρότι παίζαμε με μια τόσο μεγάλη ομάδα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει σαν σύλλογος. Οι παίκτες μεγαλώνουν με τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε και θέλει να μας βλέπει να παλεύουμε. Όποιος παίζει σε αυτή την ομάδα πρέπει να το κάνει αυτό κι εμείς από πέρυσι που είμαστε με τον κόουτς και δουλεύουμε μαζί αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ κρίνουν την τύχη του. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσουμε."