Μπουχαλάκης: “Δείξαμε ότι δε φοβόμαστε κανέναν”

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πικραίνονται από τα αποτελέσματα αλλά αποδεικνύουν ότι δε φοβούνται κανέναν και πως η πρόκριη στους 16 δεν έχει χαθεί ακόμα.

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πικραίνονται από τα αποτελέσματα αλλά αποδεικνύουν ότι δε φοβούνται κανέναν και πως η πρόκριη στους 16 δεν έχει χαθεί ακόμα. 

Αναλυτικά όσα είπε στο ONE Channel:

“Έχω την εντύπωση ότι και από τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου μας μένει μια πικρία. Ενώ έχουμε καλή αγωνιστική εικόνα δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι αλλά νομίζω κρατάμε τα θετικά. Πάιξαμε στα ίσα μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρωπη. Δείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και νομίζω αυτό κρατάμε από τον σημερινό αγώνα. Συνεχίζουμε ώστε να φέρουμε κακύτερα αποτελέσματα σε Ελλάδα  και Ευρώπη.”

“Πιστεύω πως μπορούμε. Δείξαμε ότι και με την Τότεναμ και με τη Μπάγερν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε. Σίγουρα στις έδρες τους ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πιο δύσκολος για μας, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, ξέρουμε τί έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο και ότι μας ζητάει ο προπονητής και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ακόμα και για τη φάση των 16.”

“Την ίδια προσέγγιση είχαμε από την αρχή. Ίσως μέχρι να δούμε πως θα παίξει ο αντίπαλος και να δούμε ποια είναι τα αδύνατά του σημεία με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε πιο δυνατά και μέχρι το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε νομίζω ήμασταν καλύτεροι.”

“Ξέρουμε τί έχουμε να αντιμετωπίσουμε, περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια και για μας και για τον κόσμο ώστε να δείξουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε εδώ για να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.