Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για Μπάγερν (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές, όπως αναμενόταν, για το ματς με τους Βαυαρούς. Ρεπορτάζ και εικόνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού!

Το ματς με την Μπάγερν Μονάχου είναι ένα στοίχημα για τον Ολυμπιακό, στον ήδη πλούσιο ευρωπαϊκό δρόμο της φετινής σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση για τη φετινή σεζόν και τη φάση των ομίλων, απέναντι στο μεγαθήριο του ομίλου μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε rotation στο ματς με τον ΟΦΗ με στόχο να φρεσκάρει παίκτες για το ματς με τους Βαυαρούς. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε επί μέρους στο τακτικό κομμάτι για κάθε γραμμή. Παράλληλα έδωσε μορφή στο σχήμα που θα παρατάξει, κατά πάσα πιθανότητα, στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (22/10, 22.00). 

Στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς επιστρέφει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης και ο Γιασίν Μεριά στο κέντρο της άμυνας, με τον Μαρτίνς να λύνει με τις συγκεκριμένες επιλογές τα δύο καίρια ερωτήματα της αυριανής ενδεκάδας. 

Οι καλές εμφανίσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου με Άρη και ΟΦΗ προκάλεσαν αίσθηση και δημιούργησαν σκέψεις στον Μαρτίνς, ο οποίος ωστόσο θα προτιμήσει τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος προφανώς αποφορτίστηκε επαρκώς, μένονας στα πιτς στα αντίστοιχα παιχνίδια. 

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πήρε το χρίσμα βασικού στο ματς με τον ΟΦΗ, αν και ο Μαρτίνς δούλεψε όλη την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ελ Αραμπί στην επίθεση. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν το αντίθετο σενάριο, δηλαδή τον Γκερέρο να παίξει με Μπάγερν λόγω της πίεσης που ασκεί στη μεσαία και επιθετική γραμμή και τον Ελ Αραμπί να είναι βασικός με τον ΟΦΗ, για να δώσει το εύκολο γκολ. Ο Ελ Αραμπί όπως όλα δείχνουν θα είναι ο παίκτης ο οποίος θ’ αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. 

Έτσι ο Μαρτίνς καταλήγει στις παρακάτω επιλογές. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Στην άμυνα η τετράδα κλειδώνει ως εξής: Τσιμίκας, Μεριά, Σεμέδο, Ομάρ. Μπροστά από τα στόπερ θ’ αγωνιστούν οι Γκιλιέρμε και Καμαρά, με τον Μπουχαλάκη μπροστά τους, ενώ η προωθημένη τριάδα θα είναι αυτή των Μασούρα αριστερά, Ποντένσε δεξιά και Ελ Αραμπί στην κορυφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.