Καρεμπέ: “Η Μπάγερν είναι ο οδηγός μας”

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε σε γερμανικό μέσο για τις ομοιότητες Ολυμπιακού και Μπάγερν.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποτελεί μια προσωπικότητα διεθνούς βεληνεκούς ο οποίος σαν αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Ολυμπιακού είναι πόλος έλξης για τα ξένα μέσα ενημέρωσης, κάθε φορά που οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αφορμή την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης ο παλαίμαχος μέσος της εθνικής Γαλλίας μίλησε στο γερμανικό “Tagespiegel” αναφέροντας:

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

“Η τελευταία ήττα στο Βελιγράδι θα πρέπει να γίνει ένα μάθημα για εμάς. Δεν έπρεπε να αφήσουμε το ματς να γλιστρήσει από τα χέρια μας, ακόμα και αν αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο. Τώρα υποδεχόμαστε την Μπάγερν που πρέπει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και εμείς να τους σταματήσουμε.”

Για την Μπάγερν:

“Είναι μια εντυπωσιακή ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν αλλά η υπροχή της Μπάγερν παραμένει ακλόνητη. Είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι μια ομάδα που ηγείται μεταξύ των ευρωπαϊκών συλλόγων σε θέματα διοίκησης, σκάουτινγκ και ανάπτυξης των ακαδημιών. Είναι ένας οδηγός για εμάς! Βέβαια στόχος μας είναι τη δυσκολέψουμε αρκετά και να μην χρησιμεύσουμε μόνο για να την προπονήσουμε!”



Για τον στόχο του Ολυμπιακού:

“Έχουμε πει πως κύριος στόχος μας είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά φέτος που ερχόμαστε από δύο συνεχόμενες χαμένες σεζόν, μετά από ένα σερί επτά νικηφόρων πρωταθλημάτων. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς βελτιώνεται η θέση μας στη βαθμολογία της UEFA, ωστόσο υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες όπως τραυματισμοί και τιμωρίες, που μπορεί να ταρακουνήσουν την όλη προσπάθεια”. 

Για την προοπτική της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό:

“Είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου σαν άνθρωπος και θέλω να μοιράζομαι αυτή την αισιοδοξία με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Σαν αθλητής χρειάζεσαι πάντα κίνητρο και νέους στόχους. Το όνομα της Μπάγερν για παράδειγμα από μόνο του αρκεί για να έχουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές μας”. 

Για τον Φρανκ Ριμπερί: 

“Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά για να τον φέρουμε στον Ολυμπιακό. Τελικά επέλεξε τη Φιορεντίνα. Όπως γνωρίζετε η Τοσκάνη είναι γοητευτική”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.