Τετ α τετ Μαρτίνς – Καμαρά στην προπόνηση (pics)

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συνομιλία με τον μέσο από τη Γουινέα στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών. Ποιον ρόλο του αναθέτει!

Το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου είναι το δεύτερο πολύ σημαντικό της εβδομάδας για τον Ολυμπιακό μετά από εκείνο με τον ΟΦΗ και πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν ένα από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το βράδυ της Τρίτης (22.00) και ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα από συγκεκριμένες επιλογές λόγω απουσιών θα καταστρώσει τα σχέδια του.

Στην προπόνηση της Παρασκευής μάλιστα είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Μαντί Καμαρά και όπως φαίνεται προορίζει τον μέσο από τη Γουινέα για συγκεκριμένο ρόλο στο σπουδαίο παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Ο Καμαρά μετράει 13 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος, με τα επτά από αυτές να είναι σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα που ήταν και η πιο γεμάτη παρουσία του σε λεπτά συμμετοχής (89′), ο Καμαρά τα πήγε πολύ καλά. Ο Μαρτίνς για να προσθέσει τρεξίματα και περισσότερα κορμιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιησει τον Γκιλιέρμε με τον Καμαρά μπροστά από τα στόπερ και τον Μπουχαλάκη σε ρόλο “8αριου” μπροστά τους σε διάταξη 4-3-3. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.