Πέρισιτς: “Μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα”

Ο Ιβάν Πέρισιτς τόνισε πως η ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Μπάγερν Μονάχου στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι καυτή και πως το έργο της γερμανικής ομάδας θα είναι δύσκολο το βράδυ της Τρίτης.

Ο Ιβάν Πέρισιτς τόνισε πως η ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Μπάγερν Μονάχου στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι καυτή και πως το έργο της γερμανικής ομάδας θα είναι δύσκολο το βράδυ της Τρίτης. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει να αφήσει πίσω της τις γκέλες με Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα και να πάρει τη νίκη κόντρα στους Πειραιώτες.

Αρχικά, ο Πέρισιτς τόνισε στην ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου: “Έχω αγωνιστεί στον Πειραιά με την Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι καυτή, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να περάσουμε νικηφόρα. Γενικά έχω παίξει κάποιες φορές στην Ελλάδα, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα ξεχωριστή. Το κοινό εκεί είναι πάντα πολύ παθιασμένο, όπως στην Τουρκία και την Κροατία. Μου αρέσει αυτό, σε κάθε παίκτη αρέσει”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας του κόντρα σε Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ: “Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα δύο ματς στην Bundesliga το συντομότερο δυνατό και να κοιτάξουμε μπροστά. Πάμε στον Πειραιά για τη νίκη, θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε νοκ άουτ του Champions League: “Ναι, είναι αλήθεια. Έχω παίξει σε δύο Μουντιάλ και ένα Euro, αλλά αυτό το βήμα στο Champions League δεν το έχω κάνει”.

Τέλος, ο Πέρισιτς εξέφρασε την επιθυμία να σκοράρει περισσότερο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς μέχρι στιγμής μετράει μόλις ένα γκολ το 2011: “Είναι ώρα να το αλλάξω και ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα με την Μπάγερν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.