Τα εύκολα… δύσκολα η Λίβερπουλ, έσωσε τη Μπαρτσελόνα ο Σουάρεζ

Με γκολ του Σαλάχ, η Λίβερπουλ απέφυγε τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε 4-3 της εκπληκτικής Σάλτσμπουργκ.

Με γκολ του Σαλάχ, η Λίβερπουλ απέφυγε τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε 4-3 της εκπληκτικής Σάλτσμπουργκ. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν 3-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με γκολ των Μανέ (9’), Ρόμπερτσον (25’) και Σαλάχ (36’) και όλα έδειχναν πως θα έχουν εύκολο βράδυ.

Τα πράγματα, ωστόσο, ήταν τελείως διαφορετικά. Η Σάλτσμπουργκ αντέδρασε και με τρία γκολ σε διάστημα 20 λεπτών έκανε το ματς… θρίλερ. Ο Χουάνγκ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μείωσε σε 3-1, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ανέλαβαν δράση οι Μιναμίνο και Χάλαντ, διαμορφώνοντας το 3-3. Η Λίβερπουλ, πάντως, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 69’ ο Μοχάμεντ Σαλάχ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 4-3 και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίγο νωρίτερα η Νάπολι «γκέλαρε» στο Βέλγιο, καθώς κόλλησε στο μηδέν με τη Γκενκ, σημειώνοντας την πρώτη της απώλεια βαθμών στη διοργάνωση. 

Αντίθετα, η Μπάρτσελονα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Ίντερ, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, επικράτώντας 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Λουίζ Σουάρεζ, που σημείωσε και τα δύο γκολ (58’, 84’) της ομάδας του. Για την Ίντερ σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Από εκεί και πέρα, σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Τσέλσι, Άγιαξ, Ντόρτμουντ και Λυών. Οι Άγγλοι επιβλήθηκαν 2-1 της Λιλ χάρη στο γκολ του Ουίλιαν λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο «Αίαντας» διέλυσε με 3-0 τη Βαλένθια στο Μεστάγια, ενώ η Ντόρτμουντ πέρα (0-2) από την έδρα της Σλάβια Πράγας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χακίμι. Όσο για τη Λυών, έκαμψε την αντίσταση της Λειψίας (0-2) με γκολ των Ντεπάι και Τεριέ. Τέλος, για τον ίδιο όμιλο (2ο), η Ζενίτ διέλυσε (3-1) τη Μπενφίκα στη Ρωσία. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.