Ποτσετίνο: “Ευχαριστημένοι με τον βαθμό”

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως η Τότεναμ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό που πήρε στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά το τελικό 2-2.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως η Τότεναμ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό που πήρε στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά το τελικό 2-2. Ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του, σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικά, ο Ποτσετίνο τόνισε: “Βλέποντας το παιχνίδι ξανά, εκείνο που διαπιστώνει κανείς είναι πως ήταν πραγματικά δύσκολος αγώνας σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είχαμε πάρει το προβάδισμα με τα δύο γκολ που είχαμε πετύχει και το συναίσθημα που μας έμεινε δεν ήταν το καλύτερο. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό που πήραμε. Είναι στο χέρι μας να αρχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες. Το Champions League είναι πάντα δύσκολο. Συνολικά, στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από τη φάση του πέναλτι, η αντίδραση της ομάδας ήταν πολύ καλή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.