Μάριν: “Να είμαστε καλύτεροι με τον Ολυμπιακό”

Ο Μάρκο Μάριν τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκο Μάριν τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της σερβικής ομάδας παραδέχτηκε πως η Μπάγερν Μονάχου ήταν καλύτερη στη νίκη 3-0 των Βαυαρών στο μεταξύ τους ματς, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος, εν όψει του αγώνα με τους Πειραιώτες.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε: “Είδαμε ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι σε άλλο επίπεδο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε, αλλά οι αντίπαλοί μας άξιζαν τη νίκη. Τα τελευταία δύο γκολ που πέτυχαν μας πλήγωσαν πολύ. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στον όμιλο και μάλιστα εκτός έδρας. Ελπίζω να τα να τα καταφέρουμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.