Μασούρας: “Θέλει ψυχικά και σωματικά αποθέματα”

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως η ανατροπή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ δεν ήταν εύκολη και χρειάστηκαν ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να πάρει η ομάδα του την ισοπαλία 2-2.

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως η ανατροπή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ δεν ήταν εύκολη και χρειάστηκαν ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να πάρει η ομάδα του την ισοπαλία 2-2. Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των Πειραιωτών στο εφετινό Champions League. Ο Μασούρας μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αναλυτικά:

-Γιώργο, ένας πολύ σημαντικός βαθμός απέναντι στην Τότεναμ. Ενα παιχνίδι στο οποίο δείξατε χαρακτήρα…

«Θεωρώ ότι θέλει ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να γυρίσεις το παιχνίδι όταν είσαι πίσω στο σκορ με 2-0. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ενώ δέχθηκε δύο γκολ». 

-Οταν μένεις 2-0 πίσω στο σκορ με μία ομάδα όπως η Τότεναμ, χωρίς να έχεις δεχτεί φάση, που βρίσκεις τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσεις το παιχνίδι;

«Αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο του εφετινού Ολυμπιακού. Εχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτός είναι ο οδηγός μας μέσα στο γήπεδο και θα παραμείνει». 

-Πιο είναι το μυστικό και όσο περνάει η ώρα ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα;

«Είμαστε πεισματάρηδες όλοι οι παίκτες και δουλεύουμε πάρα πολύ. Δεν παρατάμε τα παιχνίδια και θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα κι αυτό νομίζω ότι βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.