Σάρι: “Πικρή γεύση από την ισοπαλία”

Ο Μαουρίτσο Σάρι υπογράμμισε πως η ισοπαλία 2-2 της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα του, καθώς θεωρεί πως θα μπορούσε να έχει κερδίσει το συγκεκριμένο ματς.

Ο Μαουρίτσο Σάρι υπογράμμισε πως η ισοπαλία 2-2 της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα του, καθώς θεωρεί πως θα μπορούσε να έχει κερδίσει το συγκεκριμένο ματς. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η “βέκια σινιόρα” θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις στημένες φάσεις, από τις οποίες προήλθαν τα δυο γκολ των “ροχιμπλάνκος” και να είναι πιο επιθετική.

Χαρακτηριστικά, ο Σάρι δήλωσε: “Βελτιωθήκαμε αισθητά στην απόδοσή μας, έμοιαζε να έχουμε το ματς στο χέρι μας και γι’ αυτό η ισοπαλία αφήνει πικρή γεύση. Είναι κρίμα, γιατί τα δύο γκολ της Ατλέτικο ήρθαν από δύο προβλέψιμες καταστάσεις στημένων φάσεων και δεν ήμασταν έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί σε αυτές τις συνθήκες, ειδικά απέναντι σε ομάδες που είναι τόσο καλές στον αέρα, όπως η Ατλέτικο. Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ σε τρία ματς από στημένες φάσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.