Μεγάλη έκπληξη η Λοκομοτίβ!

Οι Μοσχοβίτες μπήκαν με... θόρυβο στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς νίκησαν απόψε (18/9) εκτός έδρας τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-2)

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε απόψε (18/9) η Λοκομοτίβ Μόσχας, που πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με σκορ 1-2. Έτσι, οι Ρώσοι μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βάζοντας… φωτιά με το ξεκίνημα στον Δ’.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γκρικόβιακ (16′) και Μπαρίνοφ (37′). Στο 25ο, με αυτογκόλ είχε κάνει το 1-1 για τους Γερμανούς ο Χέβεντες. Η Μπάγερ ήταν κυρίαρχη στον αγώνα, φτάνοντας στο εκπληκτικό 78% στην κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας 17 τελικές προσπάθειες, όμως, αυτή την υπεροχή δεν μπόρεσαν οι γηπεδούχοι να την εκμεταλλευτούν και να πάρουν τη νίκη.
Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Λαρς Μπέντερ, Τα, Σβεν Μπέντερ, Γουέντελ, Αράνγκις, Μπαουμγκάρτλινγκερ (71′ Αμίρι), Μπελαράμπι, Χάφερτς, Μπέιλι (46′ Αλάριο), Φόλαντ.
Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σεμίν): Γκιγιέρμε, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Μουρίλο, Ρίμπους, Μπαρίνοφ, Γκρικόβιακ, Ζοάο Μάριο (90′ Ιντόβου), Ζεμαλεντίνοβ, Ιγκνάτιεβ, Σμόλοβ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.