«Βασίλισσα» ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Η ΠΣΖ επικράτησε με σκορ 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης «δείχνοντας τα δόντια της» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που θέλει να κατακτήσει. Προβληματίζουν οι «μερένγκες»…

Η ΠΣΖ πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, μη επιτρέποντας στους «μερένγκες» να δώσουν συνέχεια στην καλή κυκλοφορία της μπάλας που έβγαλαν κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα Ισπανίας.  

Μάλιστα αυτή την πρωτοβουλία τους οι Παριζιάνοι τη μετέτρεψαν πολύ γρήγορα σε προβάδισμα με τον Άνχελ ντι Μαρία να ολοκληρώνει την έξοχη συνεργασία της αριστερής πτέρυγας της ΠΣΖ στο 14ο λεπτό. 
Ο Αργεντινός γιόρτασε τις 100 συμμετοχές στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ σημειώνοντας και δεύτερο γκολ στο 33ο λεπτό, αποτέλεσμα με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Από την αρχή του δεύτερου μέρους η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να ανεβάσει την ένταση της στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τη δημιουργία της, ζητώντας περισσότερες πρωτοβουλίες από τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Εντέν Αζάρ. 

Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν εκείνοι που κράτησαν το ματς εκεί που ήθελαν με τον Γκέιγ και τον Μαρκίνιος να δουλεύουν σκληρά στον άξονα, ενώ έχασαν σημαντική ευκαιρία να πετύχουν τρίτο τέρμα και πάλι με τον Άνχελ ντι Μαρία. 
Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 90ο λεπτό με τον Μενιέ, ο οποίος αξιοποιώντας την ασίστ του Μπερνάτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η ομάδα του Τούχελ έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στην έναρξη της διοργάνωσης, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε κρίση.


ΠΣΖ (Τόμας Τούχελ):
  Νάβας, Μενιέ, Τ. Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Γκέιγ, Βεράτι, ντι Μαρία, Σαράμπια, Ικάρντι

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν)
: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Έντερ, Βαράν, Μεντί, Κρος, Κασεμίρο, Ροντρίγκες, Αζάρ, Μπενζεμά, Μπέιλ 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.