Τσιμίκας: «Μόνο νίκη» (video)

"Η συγκέντρωση στον αγώνα παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο", είπε ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Κράσνονταρ, την Τετάρτη (21/08, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ματς του Ολυμπιακού, για τα πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Κράσνονταρ, την Τετάρτη (21/08, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 23χρονος αριστερός μπακ έδειξε έτοιμος για τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τονίζοντας τη σημασία του κορμού στους Πειραιώτες και το ότι σκέφτεται μόνο τη νίκη, κάθε φορά που αγωνίζεται.

Αναλυτικά:

Για τις προκρίσεις επί των Βικτώρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ: «Έχουν βοηθήσει πολύ. Σημαντικός παράγοντας ήταν και είναι πως ο κορμός είναι ο ίδιος. Ο κάθε παίκτης γνωρίζει τι θέλει ο κόουτς και φυσικά ο προπονητής ξέρει την ομάδα». 

Για το τι δύναμη παίρνει από τον κόσμο: «Όταν ξεκινάει το παιχνίδι τα ξεχνάς όλα. Βλέπεις τον κόσμο να τραγουδάει και να φωνάζει για την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας πόνος. Μπαίνεις μέσα, δίνεις τα πάντα και το μόνο αποτέλεσμα που σκέφτεσαι είναι η νίκη».

Για τον Τσιμίκα και ότι έκλεισε εξαιρετικά τους Καγιάμπα και Βίτσκα και τώρα θα έχει τον Σουλεϊμάνοβ: «Κοιτώ το κάθε ματς ξεχωριστά. Όλα εξαρτώνται από εμένα. Το πόσο συγκεντρωμένος και καλά θα είμαι. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Εάν είναι καλά η ομάδα είμαι και εγώ. Έπεσα πάνω στους δύο καλύτερους, αλλά ήμουν συγκεντρωμένος, τα έδωσα όλα, ήταν καλά και η ομάδα και νικήσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.