Επίθεση στον Άντι Ρόμπερτσον στα social media από οπαδούς της Λίβερπουλ

Ο μπακ των «κόκκινων» δέχτηκε επίθεση με ύβρεις και απειλές από οπαδούς της ομάδας του για το πέναλτι που έκανε στον Καγιεχόν στο ματς με τη Νάπολι.

Ο μπακ των «κόκκινων» δέχτηκε επίθεση με ύβρεις και απειλές από οπαδούς της ομάδας του για το πέναλτι που έκανε στον Καγιεχόν στο ματς με τη Νάπολι.

Η παράβαση και το γκολ που ακολούθησε στο 80’ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των «παρτενοπέϊ» στην πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ «επιτέθηκαν» φραστικά στο twitter στον Ρόμπερτσον ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό του.

“Δεν μαθαίνεις ποτέ, είσαι πάντα τόσο γαμ@@@@@”, “γύρνα πίσω στην Χαλ, είσαι για τα σκ@@@”, ήταν μερικές από τις προσβολές που εκτοξεύτηκαν εις βάρος του, με τον Ρόμπερτσον όμως να μην ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές και να αποφασίζει να κλείσει άμεσα το λογαριασμό του στο Twitter.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε ένα μήνυμα ενός άλλου οπαδού της Λίβερπουλ για να τον επαινέσει για τη στάση του και να δώσει αποστομωτική απάντηση στους υβριστές:
“Άντι Ρόμπερτσον, ίσως ο καλύτερος αριστερός μπακ στον κόσμο, έπρεπε να απενεργοποιήσει  το λογαριασμό του στο Twitter για τις προσβολές που έλαβε για το πρώτο του κακό παιχνίδι σε 18 μήνες. Είναι ένα παράδειγμα που δεν ταιριάζει με τους μοντέρνους οπαδούς. Κάποιοι δεν αξίζουν να έχουν έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.