Η Βαλένθια έκανε την έκπληξη, 0-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (video)

Μετά από 4 χρόνια (το-0-1 με την Λιόν τον Σεπτέμβριο του 2015) η Βαλένθια απέδρασε με διπλό σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, με «θύμα» την Τσέλσι.

Μετά από 4 χρόνια (το-0-1 με την Λιόν τον Σεπτέμβριο του 2015) η Βαλένθια απέδρασε με διπλό σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, με «θύμα» την Τσέλσι.
Το γκολ του Ροντρίγκο στο 74ο λεπτό, έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στις «νυχτερίδες» και μεγάλη ώθηση στην «μάχη» της πρόκρισης στον 8ο όμιλο.
Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ δεν σκόραρε μετά από 27 συνεχόμενα εντός έδρας ματς στη διοργάνωση και υπέστη μόλις την 2η ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια (στο Τσάμπιονς Λιγκ) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν στο τέλος να αποφύγουν την ήττα, αλλά ο Μπάρκλεϊ που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα, αστόχησε σε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τσέλσι: Κέπα, Ζούμα (73′ Ζιρού), Κρίστενσεν, Τομόρι, Αθπιλικουέτα, Κόβασιτς (80′ Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Αλόνσο, Μάουντ (16′ Πέδρο), Γουίλιαν, Έιμπραχαμ
Βαλένθια: Σίλεσεν, Γκαράι, Γκάμπριελ, Βας, Γκαγιά, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Κοκελέν, Τσερίσεφ (90’+2 Ντιακαμπί), Ροντρίγκο (90′ Κανγκ Ιν Χι), Γκαμεϊρό (70′ Γκόμ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.