Τι έδειξε ο Μαρτίνς – Ομάδα που προκρίνεται δεν αλλάζει!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις επιλογές του για το ματς με την Τότεναμ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Τότεναμ πως υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στο μυαλό του σχετικά με το αρχικό σχήμα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους λονδρέζους και πως θα τα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση. 

Όπερ και εγένετο. Με δεδομένη την παρουσία του Σεμέδο στα μετόπισθεν, δίπλα στον Γιασίν Μεριά, έμεναν δύο ακόμα θέσεις να ξεκαθαρίσουν. Εκείνη του παρτενέρ του Γκιλιέρμε και του σέντερ φορ. Ο Μπουχαλάκης, σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Πορτογάλος στην τελευταία προπόνηση, θ’ αγωνιστεί δίπλα στον Βραζιλιάνο, ενώ για την κορυφή επέλεξε τα τρεξίματα του Γκερέρο και όχι τη ρέντα του Ελ Αραμπί. 

Καταλήγουμε λοιπόν στην ενδεκάδα που χάρισε -κατά μεγάλο ποσοστό- στον Ολυμπιακό τις μεγάλες προκρίσεις στην προκριματική φάση. Οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν τους πρώτους βαθμούς τους για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ σε παράταξη 4-2-3-1 με τους Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Γκερέρο. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Τότεναμ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.