Κλοπ: “Η Σίτι είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα”

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, θέλοντας παράλληλα να παίξει και τα mind games του αγγλικού πρωταθλήματος.
Δημοσίευση: 17/09/2019 - 11:17
Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, θέλοντας παράλληλα να παίξει και τα mind games του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ συμπλήρωσε πως η ομάδα του δεν απέχει πολύ από τους “πολίτες”.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ τόνισε: “Δεν μπορούμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και νομίζω βρισκόμαστε στον ίδιο πλανήτη. Την περασμένη σεζόν ήμασταν πραγματικά καλοί. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ήμασταν καλοί στις σωστές στιγμές και γι΄ αυτό κερδίσαμε το Champions League”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Νάπολι για τη πρεμιέρα των ομίλων του Champions League: “Αν δεν αμυνθούμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στη Νάπολι, δεν θα έχουμε τύχη. Είναι πολύ δυνατοί. Είναι πεισματάρηδες με την καλή έννοια, παίζουν ποδόσφαιρο, κάνουν καλές αντεπιθέσεις, είναι δημιουργικοί. Το απολαμβάνω όταν αναλύω τη Νάπολι. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ”.