Θα περιμένει τον Σεμέδο ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται αποφασισμένος να περιμένει τον Ρούμπεν Σεμέδο μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς θέλει να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με την Τότεναμ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται αποφασισμένος να περιμένει τον Ρούμπεν Σεμέδο μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς θέλει να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με την Τότεναμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να τοποθετήσει τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του, πάνω στον Χάρι Κέιν, στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Σεμέδο κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν αποκλείεται τελικά να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το συγκεκριμένο ματς. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κράσνονταρ και παρότι απουσιάζει σχεδόν τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ως βασικός στο συγκεκριμένο ματς, ώστε να περιορίσει τον Άγγλο επιθετικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.