“Ο Άγιαξ χρειάστηκε μία αγγλική χείρα βοηθείας”

Καυστική ήταν η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο Άμστερνταμ, στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδος ηττήθηκαν 3-2 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Champions League.

Καυστική ήταν η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο Άμστερνταμ, στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδος ηττήθηκαν 3-2 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Champions League. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά κάνει λόγο για αγγλική χείρα βοηθείας στην ολλανδική ομάδα, ώστε να μπορέσει να φτάσει στην πρόκριση.

Αναλυτικά, οι “ασπρόμαυροι” αναφέρουν: “Υπάρχουν σημεία και σημάδια που δείχνουν πως μεγαλώνεις. Ακόμα και μέσα από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ακόμα κι από έναν αποκλεισμό. Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ολλανδία να παίξει και να πάρει την πρόκριση. Και το έκανε. 

Ανάγκασε τους νταμπλούχους Ολλανδίας να φοβηθούν, να ιδρώσουν, να αγχωθούν και να ζητήσουν κάθε δυνατή βοήθεια. Θεμιτή και αθέμιτη για να πάρουν μια πρόκριση.Τουλάχιστον στην Premier League μπήκε το VAR. Στα προκριματικά του Champions League όχι ακόμα. Και μια έκπληξη(;) αποφεύχθηκε. 

Ο Αίαντας χρειάστηκε δύο πέναλτι, ενώ πήρε τρία και μία κεφαλιά του Ταλιαφίκο σε ένα κόρνερ που δεν έπρεπε να εκτελεστεί ποτέ για να καταφέρει να ανατρέψει το υπέροχο γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τα Play Offs του UEFA Champions League. 

Η αποστολή ήταν δύσκολη εξ αρχής. Ο Δικέφαλος όμως δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή. Επί 180 σκληρά λεπτά κοίταξε στα μάτια την ομάδα που πριν λίγους μήνες έπαιζε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δυστυχώς στο φινάλε λύγισε από τους Ολλανδούς και τους Άγγλους και το όνειρο των ομίλων έσβησε.Ακόμα κι όταν το σκορ έγινε 3-1 δεν τα παράτησε και στο φινάλε μείωσε εκ νέου και πάλι με τον Μπίσεσβαρ. 

Το Johan Cruyff Arena όμως δεν άντεχε άλλο αποκλεισμό στο 94΄κι αυτό φάνηκε. Για όποιον δεν το κατάλαβε στα προηγούμενα 93?.Η ιστορία έγραψε ο Άγιαξ χρειάστηκε μία αγγλική χείρα βοηθείας για να πάρει μία αγχωτική πρόκριση στα Play Offs του Champions League και ότι ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε πολύ. Γεγονός που θα το δούμε στη συνέχεια της σεζόν, που μόλις άρχισε. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Άγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Φέλτμαν, Φαν ντε Μπέεκ (89’ Ντε Βιτ), Νέρες (78’ Χούντελαρ), Τάντιτς, Μαζράουϊ, Μπλιντ, Μάριν (46’ Ντεστ), Μαρτίνεζ, Ζίγετς, Ταλιαφίκο. 

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (79’ Μίσιτς ), Καντουρί, Ζαμπά (71’ Λημνιός ), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (63’ Σφιντέρσκι ), Άκπομ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.