«Καθάρισε» απ’ το πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στη Βασιλεία την οποία και νίκησε 2-0, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άρσεναλ δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στη Βασιλεία την οποία και νίκησε 2-0, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι «κανονιέριδες» μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και κατάφεραν από νωρίς να επιβάλουν το ρυθμό τους. Έτσι, πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο έβδομο μόλις λεπτό Σάντσεθ και Γουόλκοτ συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-0. 

Τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, που αυτή την εβδομάδα συμπληρώνει είκοσι χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ, κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. 

Το επιθετικό δίδυμο των Λονδρέζων συνεργάστηκε άψογα για ακόμα μία φορά με τον Γουόλκοτ να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Κάπου εκεί, η Βασιλεία ουσιαστικά αποδέχτηκε την ήττα της με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στους ομίλους με την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.