Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ριέκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League παίρνοντας ένα σκορ πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στην Κροατία (21:45).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ριέκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League παίρνοντας ένα σκορ πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στην Κροατία (21:45). Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους θέλουν να πάρουν μια «καθαρή νίκη», που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης. 

Ο Μπέσνικ Χάσι φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1. Τα πλάνα του Κοσοβάρου τεχνικού

Από την άλλη πλευρά, οι Κροάτες αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3. Ο Ματίας Κεκ αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» τους Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Μίσιτς, Γκόργκον, Έμπερ και Γκαβράνοβιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.