Πήρε το ΜΑΞιμουμ! (video)

Η Σάλκε νίκησε με 1-0 τη Μάριμπορ στη Σλοβενία με γκολ της «χρυσής αλλαγής» Μαξ Μέιερ, και προσπερνώντας τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο νήμα έκλεισε εισιτήριο για τους «16»!

Η Σάλκε νίκησε με 1-0 τη Μάριμπορ  στη Σλοβενία με γκολ της «χρυσής αλλαγής» Μαξ Μέιερ, και προσπερνώντας τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο νήμα έκλεισε εισιτήριο για τους «16»!

Ο μόλις 19χρονος Γερμανός, πέρασε στο ματς στο 56ο λεπτό με την ομάδα του να χρειάζεται γκολ για να προκριθεί και μόλις έξι λεπτά αργότερα η…έμπνευση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο επιβεβαιώθηκε.

Η Σάλκε έτσι εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ήττα της Σπόρτινγκ στο Λονδίνο και με 8 πόντους προκρίθηκε στα νοκ-άουτ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ οι Σλοβένοι αποχαιρετούν την Ευρώπη.

Οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά για να διασπάσουν την αμυντικογενή διάταξη των γηπεδούχων, χωρίς να μπορέσουν αρχικά να δημιουργήσουν ευκαιρίες πλην ενός σουτ του Μπαρνέτα.

Η Μάριμπορ απείλησε με αντεπιθέσεις χάνοντας ευκαιρίες με τους Ιμπραΐμι και Ταβάρες, ενώ στα μέσα του ημιχρόνου ο Ουτσίντα με ηρωική διπλή επέμβαση πάνω στη γραμμή έσωσε την ομάδα του από τις προσπάθειες των Φιλίποβιτς και Ταβάρες!

Έχοντας γλιτώσει από του Χάρου τα δόντια, η γερμανική ομάδα έσφιγγε όλο και περισσότερο τον κλοιό μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους και τελικά κατάφερε να πετύχει τον στόχο στο 62ο λεπτό: μετά από σέντρα του Χέγκερ από δεξιά, ο Χαντάνοβιτς έστειλε με το χέρι τη μπάλα κατ’ ευθείαν στο μονοπάτι του Μέιερ, ο οποίος δεν συγχώρησε το λάθος.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ, με τον Αόγκο να δοκιμάζει τον Χαντάνοβιτς στο 70ό λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να το πετύχουν, κάτι όμως που σίγουρα δεν τους πείραξε καθόλου, καθώς η τελευταία αγωνιστική πήγε όπως ακριβώς την είχαν σχεδιάσει. Τα εννέα γκολ που δέχτηκαν στα δύο προηγούμενα ματς διόλου δεν στοίχισαν… 

ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΣΑΛΚΕ 0-1
7ος Όμιλος – 6η Αγωνιστική, Λιούντσκι Βιρτ, Μάριμπορ
Γκολ:
62′ Μέιερ
Διαιτητής: Πάβελ Σοκολίντσκι (Πολωνία):
Κίτρινες: –
Κόκκινες: –
ΜΑΡΙΜΠΟΡ (Σίμουντζα, 4-4-2): Χαντάνοβιτς – Στογιάνοβιτς (76′ Βρσιτς), Ραΐτσεβιτς, Άργκχους, Βίλερ – Σάλαλιτς (65′ Μεντί), Μέρτελι, Φιλίποβιτς, Μπόχαρ – Ταβάρες, Ιμπραΐμι (83′ Ζάχοβιτς).
ΣΑΛΚΕ (Ντι Ματέο, 3-5-2): Φέρμαν – Νοϊστέντερ, Κίρκχοφ, Χέβεντε – Ουτσίντα, Αόγκο, Φουκς, Χέγκερ (88′ Αϊχάν), Μπαρνέτα (56′ Μέιερ) – Τσούπο – Μοτίνγκ, Χούντελααρ (90′ Φρίντριχ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.