«Υπερήφανος για την προσπάθεια και την εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την προσπάθεια τους δήλωσε ο Άγκε Χαρέιντε.
Δημοσίευση: 10/12/2014 - 00:46

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την προσπάθεια τους δήλωσε ο Άγκε Χαρέιντε.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


Για το γεγονός ότι η Μάλμε υπήρχε στο ματς για 87 λεπτά και το πως χάθηκε ο αγώνας:
«Κάναμε ότι μπορούσαμε από την αρχή. Δεχθήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό. Παρότι ισοφαρίσαμε δύο φορές προς το τέλος ήρθε η ήττα. Μας λύπησε πολύ. Δεν μπορεί παρά να είμαι υπερήφανος για την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών μου».

Για τη σιγουριά που είχε για τη νίκη και τα τρωτά σημεία της ομάδας του:
«Έξι πολύ δύσκολα και άσχημα λεπτά του αγώνα. Ήταν τα τελευταία του ματς. Αυτό έφερε και την ήττα. Όλα τα άλλα ήταν όπως προγραμματίστηκαν».

Για τη στατιστική του εκτίμηση για τις ήττες του Ολυμπιακού, το πλάνο του και το εάν εφαρμόστηκε:
«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Επιμένω πως τα τελευταία 6 λεπτά έφεραν την ήττα για εμάς. Αυτό δεν ήταν ότι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός το ήθελε το παιχνίδι όπως και εμείς. Το ματς ποτέ δεν πάει όπως το προγραμματίζεις όταν δεν σου βγαίνουν τα μαρκαρίσματα στα στημένα και τα κόρνερ».

Για τη βαθμολογία του ομίλου και αν απεικονίζει την πραγματικότητα:
«Οπωσδήποτε βλέποντας τώρα την βαθμολογία λέει την αλήθεια. Αυτό που έχει σημασία πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δύο ματς στην έδρα του. Εμάς μας λείπει η εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί έπαιξε για δύο σκορ ενώ εμείς παίζαμε μόνο για τη νίκη».

Τγια την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Δεν καταλαβαίνω ελληνικά βέβαια. Μπορεί να με έβριζαν κιόλας (σ.σ. γέλια). Σε τέτοια ματς ο κόσμος κάνει το καλύτερο. Βοηθάει με το κλίμα και τις δύο ομάδες. Ελπίζω την άλλη χρονιά να έρθω ξανά εδώ και να έχω πιο καλό σκορ».