«Χρυσό» τρίποντο για Σπόρτινγκ! (video)

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Μάριμπορ με 3-1 και έτσι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Σάλκε, περνώντας στη δεύτερη θέση του έβδομου ομίλου.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Μάριμπορ με 3-1 και έτσι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Σάλκε, περνώντας στη δεύτερη θέση του έβδομου ομίλου.


Οι Πορτογάλοι γνώριζαν ότι εάν ήθελαν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση θα έπρεπε να πάρουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στη Μάριμπορ και τα κατάφεραν.


Το σκορ άνοιξε στο μόλις στο δέκατο λεπτό ο Κάρλος Μανέ ενώ 25 λεπτά αργότερα ο Νάνι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ωστόσο, τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45′ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τζέφερσον να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του.


Αυτό το αυτογκόλ δεν πτόησε τους γηπεδούχους καθώς στην επανάληψη, η οποία ξεκίνησε με είκοσι λεπτά περίπου καθυστέρηση λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 65ο λεπτό με τον Σλιμανί να χρίζεται σκόρερ και να καθαρίζει ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.


Έτσι, η Σπόρτινγκ έφτασε τους επτά πόντους και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του έβδομου ομίλου.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Μ. Σίλβα): Ρουί Πατρίτσιο, Μαουρίσιο, Τζέφερσον, Πάουλο Ολιβέιρα, Κέντριτς, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο, Αντριέν Σίλβα, Σλιμανί, Κάρλος Μανέ, Νάνι


Μάριμπορ (Α. Σίμουντζα): Χαντάνοβιτς, Μέγιατς, Ραΐσεβιτς, Άργκους, Φιλίποβιτς, Σάλαλιτς, Βρσιτς, Στογιάνοβιτς, Μέρτελι, Ταβάρες, Ζάχοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.