«Εξάσφαιροι» Λονδρέζοι (video)

Η Τσέλσι συνέτριψε 6-0 τη Μάριμπορ και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι συνέτριψε 6-0 τη Μάριμπορ και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τις δύο ισοπαλίες με Σπόρτινγκ και Σάλκε, η πρώτη ήττα ήρθε… απότομα για τους Σλοβένους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ομάδα του Μουρίνιο παρά μόνο για λίγα λεπτά μετά τη σέντρα.


Ο Ρεμί πρόλαβε να ανοίξει το σκορ στο 13′ πριν αποχωρήσει τραυματίας στο 16′ και αντικατασταθεί από τον Ντρογκμπά, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη. Ο αγέραστος Ιβοριανός διπλασίασε τα τέρματα των «μπλε» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 23′, ενώ το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 3-0 χάρη στο τέρματου Τέρι στο 31′.


Οι Λονδρέζοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος, με τον Βίλερ να κάνει άθελά του την αρχή με αυτογκόλ στο 64′ και τον Αζάρ να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με ακόμη ένα πέναλτι στο 77′ και ένα σουτ στο 90. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία για το γκολ της τιμής στο 64′, αλλά ο Ιμπραΐμι από την άσπρη βούλα σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Τσεχ.


Η Τσέλσι πήγε στους 7 βαθμούς και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ενώ η Μάριμπορ έμεινε στους 2 βαθμούς και την τρίτη θέση του γκρουπ.


Τσέλσι (Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Φιλίπε Λουίς, Μάτιτς, Φάμπρεγας (60′ Ακέ), Γουίλιαν, Όσκαρ (73′ Σολέινκ), Αζάρ, Ρεμί (16′ Ντρογκμπά)


Μάριμπορ (Σίμουντζα): Χαντάνοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Σούλερ, Βίλερ (57′ Βρσιτς), Μέγιατς, Μέρτελι, Φιλίποβιτς, Μποχάρ, Μάρκος Ταβάρες (72′ Μεντί), Ιμπραΐμι (68′ Ζάχοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.