Συνταξιούχος κέρδισε 8.000 ευρώ με το Μάλμε – Ολυμπιακός!

Ένας 68χρονος Σουηδός συνταξιούχος έγινε πλουσιότερος κατά 8.240 ευρώ προβλέποντας μεταξύ άλλων σωστά τη νίκη της Μάλμε επί του Ολυμπιακού με 2-0!

Ένας 68χρονος Σουηδός συνταξιούχος έγινε πλουσιότερος κατά 8.240 ευρώ προβλέποντας μεταξύ άλλων σωστά τη νίκη της Μάλμε επί του Ολυμπιακού με 2-0!


Ο Στιγκ Γιόχανσον, ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που πέτυχε το σκορ του αγώνα απ’ όσους πόνταραν στην κρατική εταιρία της Σουηδίας και σε συνδυασμό με τις σωστές του προβλέψεις σε άλλα τρία ματς της Τετάρτης έκανε γερό κομπόδεμα, έχοντας ξοδέψει μόλις το αντίστοιχο των 6.5 ευρώ σε σουηδικές κορόνες!


«Δεν έχω λόγια για  να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Το πρωί του αγώνα συζητούσαμε με τον γιό  μου για το ματς και πίστευα πως θα κέρδιζε η Μάλμε. Αποφάσισα να παίξω το 2-0 και όταν μπήκε το δεύτερο γκολ με το ματς να πλησιάζει προς το τέλος, υπήρχαν στιγμές έντασης στο σπίτι. Ευτυχώς μου πήγαν καλά. Ποτέ δεν είχα κερδίσει τόσα λεφτά», ανέφερε ο τυχερός νικητής στην εφημερίδα Aftonbladet, ποζάροντας με το τυχερό δελτίο και ένα μπουκάλι σαμπάνια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.