Χάλστι: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Πεπεισμένος πως η Μάλμε μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, εμφανίστηκε ο Μάρκους Χάλστι.
Δημοσίευση: 02/10/2014 - 09:37

Πεπεισμένος πως η Μάλμε μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, εμφανίστηκε ο Μάρκους Χάλστι. Ο παίκτης της σουηδικής ομάδας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη 2-0 της ομάδας του, επί του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αρχικά, ο 30χρονος παίκτης τόνισε: «Οι πιθανότητες υπάρχουν, σίγουρα. Υπάρχουν, επειδή ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Τώρα χρειάζεται να σκεφτούμε το επόμενο ματς με την Ατλέτικο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, νομίζω».

Στη συνέχεια, ο Χάλστι συμπλήρωσε: «άν πάρουμε έναν βαθμό εκτός έδρας, τότε θα είμαστε χαρούμενοι. Στην έδρα σου πρέπει να παίρνει τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε σε σωστό δρόμο, και πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους».

Επίσης, ο Φινλανδός μέσος τόνισε για την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Η συνολική προσπάθεια της ομάδας σήμερα είναι εξαιρετικά καλή. Ήταν ομαδική προσπάθεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στα χαρτιά, όλες οι ομάδες ήταν καλύτερες από εμάς, η Σπάρτα Πράγας, η Σάλτσμπουργκ και ο Ολυμπιακός».

Τέλος, ο Χάλστι συμπλήρωσε: «Ωστόσο, όλα ήρθαν χάρη στην καλή ομαδική δουλειά και ο Όλσεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν».