Χαρέιντε: «Πέναλτι του Μανιάτη»

Ο Άγκε Χαρέιντε υποστήριξε ότι στη φάση της ανατροπής του Μανιάτη έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Άγκε Χαρέιντε υποστήριξε ότι στη φάση της ανατροπής του Μανιάτη έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Παράλληλα ο προπονητής της σουηδικής ομάδας τόνισε ότι παρερμηνεύτηκαν όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα την Τρίτη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Χθες είπα κάποια πράγματα εδώ, αλλά μεταφράστηκαν λάθος. Η ερώτηση που μου έγινε είχε να κάνει με το εάν ο Ολυμπιακός είναι χειρότερος από τη Σάλτσμπουργκ και αυτό που απάντησα ήταν ότι η Σάλτσμπουργκ έκανε πολλά πράγματα και μου έδειχνε καλύτερη. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ με τον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε έλλειψη σεβασμού. Δεν είχε να κάνει με τον σεβασμό μου. Ξέρω ότι έγινε λάθος μετάφραση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω. Δεν είπα τίποτα εναντίον του Ολυμπιακού, τον οποίο σέβομαι απόλυτα».

Για τον λόγο που αποφάσισε να απολογηθεί:
«Δεν έχει να κάνει με την UEFA αλλά είναι σημαντικό να δείχνεις σεβασμό απέναντι σε όλες τις ομάδας. Είτε αυτή πρόκειται για την Μιάλμπι, είτε για τον Ολυμπιακό και τη Γιουβέντους. Αισθάνομαι ελεύθερος να πω την άποψή μου, αλλά ως προπονητής δεν είμαι ασεβής. Ο σεβασμός είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο».


Για το παιχνίδι:
«Η τακτική μας ήταν να χτυπήσουμε από την πλευρά του Αμπιντάλ. Γιατί ο αριστερός τους μπακ, ένας πολύ καλός παίκτης, προωθείται και για αυτό έμεναν κενοί χώροι. Και συνεχώς προσπαθούσαμε να βγάλουμε επιθέσεις από αυτή την πλευρά και όταν άλλαζε πλευρά η μπάλα, προσπαθούσαμε να βγούμε γρήγορα μπροστά. Να έχουμε την μπάλα και να βγούμε στην αντεπίθεση. Να ελέγχουμε την μπάλα κα να παίζουμε γρήγορα με τον δικό μας γκολκίπερ. Ελέγχαμε το ματς, είχαμε σε καλή ημέρα τον Ρόζενμπεργκ και όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός, αποφασίσαμε να παίξουμε με 5-3-2».


Για τη συνέχεια στη διοργάνωση:
«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι ομάδα έδρας. Όλοι έχουμε κερδίσει στην έδρα μας αυτή την αγωνιστική. Εάν το δείτε μαθηματικά, τα πράγματα έχουν… ισορροπία. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, ενώ στο τέλος θα πρέπει να πάμε και στην Ελλάδα, για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Και ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Πολύ δυνατός. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε με τον Ολυμπιακό για την 3η θέση στον όμιλο. Αυτό έχω πει από την αρχή και το πιστεύω. Θα είναι ζωτικής σημασίας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα για εμάς. Όπως και όλα τα υπόλοιπα, βεβαίως».


Για τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε:
«Είμαστε τυχεροί. Νομίζω ότι ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό. Αλλά δυστυχώς αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Θα μπορούσε να έχει γίνει 1-1 το παιχνίδι και θα ήταν διαφορετικό ματς σε αυτό το σημείο. Πρέπει να το ξαναδώ, αλλά νομίζω ήταν πέναλτι. Και με την ισοπαλία λογικά θα ήταν άλλο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός είχε το μομέντουμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.