Μίτσελ: «Λάθη του τερματοφύλακα και της ομάδας»

Ο Μίτσελ τόνισε ότι τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός ήταν από ισάριθμα λάθη του Ρομπέρτο και κατά συνέπεια της ομάδας του, αλλά υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του, λέγοντας ότι δεν κατηγορεί τους παίκτες του.

Ο Μίτσελ τόνισε ότι τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός ήταν από ισάριθμα λάθη του Ρομπέρτο και κατά συνέπεια της ομάδας του, αλλά υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του, λέγοντας ότι δεν κατηγορεί τους παίκτες του. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ομολόγησε ότι περίμενε μια δυνατή αντίπαλο, η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στις Ατλέτικο, Γιουβέντους.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε:
«Για μένα το παιχνίδι που έγινε χθες στην συνέντευξη Τύπου είναι πλέον ξεχασμένο. Πιστεύω πως είναι καλύτερα ανάμεσα στους αθλητές, να συζητάμε κάποια πράγματα ο ένας απέναντι στον άλλον και όχι στη συνέντευξη Τύπου. Όσο για την φάση του πέναλτι, ευχαριστούμε πολύ που παραδέχθηκε (σ.σ. ο τεχνικός της Μάμε) ότι ήταν πέναλτι. Αυτό είναι κάτι που είδε όλος ο κόσμος. Ε, όχι και όλος!».


Για το τι έφταιξε στον αγώνα:
«Τα λάθη που γίνονται από τον καθένα σε ένα παιχνίδι, τους παίκτες, τους προπονητές, τον διαιτητή, σίγουρα επηρεάζουν ένα ματς. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τίποτα από όσα λέγονται αυτή την στιγμή, δεν μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα και την ήττα με δύο γκολ διαφορά. Όπως και να έχει σήμερα η ομάδα μας έπαιξε με χαρακτήρα και προσωπικότητα, όμως δεν ήμασταν νικητές στις δύο περιοχές. Όμως σε μία τέτοια διοργάνωση, τα λάθη πληρώνονται αρκετά».


Για το αν μπορεί η Μάλμε να κερδίσει τις Ατλέτικο και Γιουβέντους:
«Ναι, φυσικά γιατί το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία διοργάνωση για δυνατές ομάδες και η Μάλμε είναι μία δυνατή ομάδα. Δεν μας εξέπληξε αυτό, γιατί ξέραμε πως είναι μία δυνατή ομάδα».


Για το που οφείλονται τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός:
«Σήμερα τα δύο γκολ που δεχθήκαμε οφείλονται σε λάθη του τερματοφύλακα της ομάδας μας. Αυτό οφείλεται σε λάθη της ομάδας μας».


Για το αν τα φαβορί είναι η Ατλέτικο και η Γιουβέντους μετά τα πρώτα αποτελέσματα:
«Η προσπάθεια που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι μεγαλύτερη. Έχουμε παίξει δύο ματς, τα έχουμε δώσει όλα, το ένα ήταν υπέρ μας το άλλο όχι. Όμως αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα ματς, όπως κάνουμε από την αρχή».


Για τα όσα ανέφερε για τις φάσεις που δέχθηκε τα γκολ ο Ολυμπιακός:
«Φυσικά και αναγνωρίζω ότι είναι δύο μεγάλα λάθη στην άμυνά μας. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον παίκτη. Δεν θα ήταν δίκαιο να κατηγορήσω έναν παίκτη. Απλά δεν συνηθίζονται να μπαίνουν τέτοια γκολ, με την κίνηση αυτή του τερματοφύλακα. Δεν θα κατηγορήσουμε για την ήττα τον διαιτητή, αλλά όχι και τους παίκτες μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.