Η Μάριμπορ που αντέχει

Δεύτερο ματς, δεύτερος βαθμός για τη Μάριμπορ, που προηγήθηκε στο Γκέλζενκιρχεν, ισοφαρίστηκε από τη Σάλκε αλλά άντεξε και έμεινε αήττητη στον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεύτερο ματς, δεύτερος βαθμός για τη Μάριμπορ, που προηγήθηκε στο Γκέλζενκιρχεν, ισοφαρίστηκε από τη Σάλκε αλλά άντεξε και έμεινε αήττητη στον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι Γερμανοί πίεσαν αρκετά στο φινάλε, χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο.


Οι Σλοβένοι αιφνιδίασαν, αφού στο 37′ πήραν προβάδισμα με τον Μπόχαρ. Μετά από πολύ ωραία ανάπτυξη, ο Βίλερ βρήκε μόνο του τον Μπόχαρ στο κέντρο της άμυνας της Σάλκε και εκείνος από το ύψος του πέναλτι δεν είχε πρόβλημα για να γράψει το 0-1.


Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχετικά γρήγορα.


Ήταν το 56ο λεπτό, όταν ο Βίλερ γύρισε -πιεζόμενος- λάθος τη μπάλα προς τα πίσω, ο Χούντελααρ έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς, με τη φάση πάντως να ελέγχεται αφού ο Μπόατενγκ που ήταν στην πορεία της μπάλας, επηρεάζει εμφανώς το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα.


Τίποτα δεν άλλαξε από εκεί και πέρα, με τη Μάριμπορ να παραμένει αήττητη για δεύτερη αγωνιστική μετά το 1-1 της πρεμιέρας με τη Σπόρτιγκ. Οι Σλοβένοι ισοβαθμούν με τη Σάλκε, αλλά πλέον αρχίζουν τα δύσκολα, αφού ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με την Τσέλσι.

Σάλκε (Γενς Κέλερ): Φάρμαν, Αόγκο, Φουξ, Ματίπ, Μπόατενγκ (79΄ Μέιερ), Ντράξλερ, Αϊχάν (46΄ Ουσίντα), Μπαρνέτα, Νόιστεντερ, Τσούπο-Μοτίνγκ (66΄ Ομπάσι), Χούντελααρ


Μάριμπορ (Αντε Σίμουντζα): Χαντάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Σούλερ, Βίλερ, Φιλίποβιτς, Μέγιατς, Ιμπραΐμι, Βρσιτς (67΄ Μεντι), Μποχάρ (82΄ Σάλαλιχ), Μέρτελς (80΄ Ντιαγιέ), Ταβάρες


Η βαθμολογία του έβδομου ομίλου:


1) Τσέλσι 4 (2-1)
2) Σάλκε 2 (2-2)
3) Μάριμπορ 2 (2-2)
4) Σπόρτιγκ Λισαβόνας 1 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική (3η, 21/10):

Τσέλσι – Μάριμπορ 21:45
Σάλκε – Σπόρτιγκ Λισαβόνας 21:45


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.