Ο γιος του Ζλάτκο! (video)

Με γκολ του Λούκα Ζάχοβιτς (γιο του παλιού άσου Ζλάτκο) η Μάριμπορ απέτρεψε την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στο έβδομο γκρουπ (1-1).

Με γκολ του Λούκα Ζάχοβιτς (γιο του παλιού άσου Ζλάτκο) η Μάριμπορ απέτρεψε την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στο έβδομο γκρουπ (1-1).


Σε ένα ματς που οι Πορτογάλοι είχαν την υπεροχή αλλά όχι τις πολλές φάσεις μπροστά από την εστία των Σλοβένων, η Μάριμπορ κατάφερε να κλέψει στην κυριολεξία τον βαθμό που δεν αποκλείεται να της φανεί χρήσιμος στον στόχο της τρίτης θέσης.


Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, για να φτάσουμε στο 80ο λεπτό, όταν ο Νάνι με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, θύμισε κάτι από τον παίκτη στον οποίο είχε επενδύσει παλιότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανοίγοντας το σκορ (0-1).


Η ομάδα του ντα Σίλβα έδειχνε πως θα φύγει από τη Σλοβενία με το «διπλό» αλλά την πάτησε από δικά της λάθη. Μία λάθος κεφαλιά του Σαρ και μία ακόμα στραβοκλωτσιά του Μαουρίσιο, έφεραν σε θέση βολής τον Ζάχοβιτς που δεν λάθεψε απέναντι στον Πατρίσιο, έγραψε το 1-1 και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.


ΜΑΡΙΜΠΟΡ (Αντε Σίμουντζα): Γιασμίν Χαντάνοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Βίλερ, Μέρτελς, Φιλίποβιτς, Σάλαλιτς (58΄ Μποχάρ), Βρσιτς (81΄ Ζάχοβιτς), Ιμπραϊμι, Ταβάρες (84΄ Μεντί).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (Μάρκο Σίλβα): Ρούι Πατρίσιο, Σέντρικ, Μαουρίσιο, Σαρ, Τζέφερσον, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Μαρτίνς (46΄ Ζοάο Μάριο), Αντριέν Σίλβα, Νάνι, Καρίγιο (66΄ Κάρλος Μανέ), Σλιμανί (90΄+2΄ Μοντέρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.