Να γίνει πάλι Panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σταντάρ στην κατάμεστη Λεωφόρο με στόχο να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στη Λιέγη και να προκριθεί στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σταντάρ στην κατάμεστη Λεωφόρο με στόχο να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στη Λιέγη και να προκριθεί στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ.


Το «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοίγει ξανά τις πύλες της για Ευρωπαϊκό αγώνα των «πρασίνων» μετά από περίπου έξι χρόνια. Το τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην ιστορική του έδρα ήταν στις 22 Φεβρουαρίου του 2008 με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, ωστόσο οι αναμνήσεις δεν ήταν καλές, καθώς οι «πράσινοι» έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα έμειναν εκτός συνέχειας από το Κύπελλο UEFA.


Αυτή τη φορά, οι «πράσινοι» απέναντι στους Βέλγους καλούνται να φανούν αντάξιοι της ευρωπαϊκής ιστορίας τους και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους που θα γεμίσει τη Λεωφόρο ακόμη μία σημαντική πρόκριση, η οποία θα τους γεμίσει και τα ταμεία.


Σε ότι αφορά το πώς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Σταντάρ, ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, έχοντας μπροστά του, τους Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, δεξιά τον Τριανταφυλλόπουλο και αριστερό τον Νάνο. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μέντες, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Πράνιτς και Ζέκα. Λίγο πιο μπροστά τους θα είναι ο Πέτριτς και στην επίθεση οι Μπεργκ και Κλωναρίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.