Φαν Ντάικ:”Μας περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι”

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεσπόζει με την παρουσία του στην άμυνα και έχει αλλάξει επίπεδο την Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός στόπερ τόνισε στην συνέντευξη τύπου εν όψει του πρώτου ραντεβού με την Πόρτο πως η ομάδα του πρέπει να σεβαστεί τους Πορτογάλους που θέλουν ρεβάνς.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεσπόζει με την παρουσία του στην άμυνα και  έχει αλλάξει επίπεδο την Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός στόπερ τόνισε στην συνέντευξη τύπου εν όψει του πρώτου ραντεβού με την Πόρτο πως η ομάδα του πρέπει να σεβαστεί τους Πορτογάλους που θέλουν ρεβάνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού αμυντικού:

”Γνωρίζουμε ακριβώς πως πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση. Μπορείς να κερδίσεις ένα ματς 3-0 και στην ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα να χάσεις. Χρειάζεται να παρουσιαστούμε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, να δείξουμε τι έχουμε κακαφέρει σε όλητην σεζόν, να παίξουμε καλά, να αμυνθούμε σωστά και ελπίζω να περάσουμε.”

”Πρέπει να ετοιμαστούμε για μάχη, να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε στην Πορτογαλία. Η Πόρτο είναι καλή ομάδα, αξίζει να βρίσκεται στα προημιτελικά, διαθέτει καλούς παίκτες, έχει σκληρή άμυνα και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα σκληρό παιχνίδι.”

Ο Σκωτσέζος αμυντικός Άντι Ρόμπερτσον είναι τιμωρημένος με τον Ολλανδό να αναφέρεται στην απουσία του.

”Θα μας λείψει, έχει κάνει καταπληκτική χρονιά και νομίζω πως είναι το καλύτερο αριστερό μπακ στην χώρα. Κάποιος άλλος θα πρέπει να τον αντικαταστήσει και ελπίζω να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.