5ος όμιλος: Ισοπαλία σαν ήττα για Στεάουα (video)

Το γκολ του Σιό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη γηπεδούχο Βασιλεία κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου, που κρατούσε το τρίποντο από το 17', με το γκολ του Πιοβακάρι. Ζωντανοί για την πρόκριση οι Ελβετοί, δύσκολα ακόμα και για τρίτοι οι Ρουμάνοι.

Το γκολ του Σιό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη γηπεδούχο Βασιλεία κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου, που κρατούσε το τρίποντο από το 17′, με το γκολ του Πιοβακάρι. Ζωντανοί για την πρόκριση οι Ελβετοί, δύσκολα ακόμα και για τρίτοι οι Ρουμάνοι.

Η Βασιλεία ανέβηκε έτσι στους 5 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη Σάλκε. Στους 2 πόντους η Στεάουα που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί κοντά στην Τρίτη θέση. Μπήκε αλλαγή στο 76′ ο Καπετάνος, αντί του σκόρερ Πιοβακάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα από την αρχή στο παιχνίδι και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Περιμένοντας τη Βασιλεία και στοχεύοντας παράλληλα στην αντεπίθεση, κατάφερε να προηγηθεί στο 17′.

Ο Στσουκάλα έκανε τη μπαλιά που βρήκε τον Πιοβακάρι στην πλάτη της ελβετικής άμυνας, με τον Ιταλό να βγαίνει νικητής στη μονομαχία με τον Σόμερ για το 0-1.

Παρά το γεγονός πως έμεινε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, η Βασιλεία δεν αντέδρασε, με την ομάδα του Ρέγκεκανμπφ να είναι αύτη που ήλεγχε απόλυτα τον αγώνα μέχρι και το 45′.

Οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσικό άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ρουμανική άμυνα, με τον Ιβάνοφ να σπαταλά καλή στιγμή στο 62′, όταν η κεφαλιά του από πλεονεκτική θέση έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Στεάουα παρόλα αυτά κρατούσε με τον κοινό του «Σεντ Γιάκομπς» πάντως να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να σπρώξει τους παίκτες του Γιακίν στην ισοφάριση.

Κάτι που ήρθε τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Στόκερ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σιό έπιασε ανοργάνωτη την άμυνα των φιλοξενούμενων και με προβολή έκανε το 1-1, με τους Ρουμάνους να κοιτούν αποσβολωμένοι. 

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Βασιλεία (Μουράτ Γιακίν): Σόμερ, Φόσερ, Χάκα, Ιβάνοφ, Σαρ, Ντίε, Ντελγκάδο (66΄ Σίο), Στόκερ, Φράι (78΄ Ντίας), Σάλαχ (84΄ Ντέγκεν), Στρέλερ
 
Στεάουα Βουκουρεστίου (Λορέντιου Ρέγκεκανμπφ): Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέφσκι, Ζουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Πιντίλι (46΄Φιλίπ), Τανάσε, Στάντσιου (62΄ Τσίπσιου), Μπουρσεάνου, Πόπα, Πιοβακάρι (76΄ Καπετάνος)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου σε 4 αγωνιστικές:

1) Τσέλσι 9, 11-2
2) Σάλκε 6, 4-6
3) Βασιλεία 5, 4-4
4) Στεάουα Βουκουρεστίου 2, 2-9

Επόμενη (5η) αγωνιστική (26/11):

Βασιλεία – Τσέλσι
Στεάουα Βουκουρεστίου – Σάλκε
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.