5ος όμιλος: “Βόμβα” στο Μπίγκ Μπεν! (video)

Η Βασιλεία ταρακούνησε για τα καλά το Λονδίνο, αφού ανέτρεψε το 1-0 της Τσέλσι και έφυγε τελικά νικήτρια από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-1, βυθίζοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο στη... μελαγχολία!

Η Βασιλεία ταρακούνησε για τα καλά το Λονδίνο, αφού ανέτρεψε το 1-0 της Τσέλσι και έφυγε τελικά νικήτρια από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-1, βυθίζοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο στη… μελαγχολία!

Οι «μπλε» ξεκίνησαν καλύτερα, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν, αφού το μόνο που κατάφερναν ήταν να έχουν ανούσια κατοχή μπάλας.

Παρόλα αυτά μετά από μία ωραία κάθετη πάσα του Λάμπαρντ προς τον Όσκαρ και όμορφη εκτέλεση του τελευταίου στο 45′, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-0.

Ωστόσο η Βασιλεία είχε πολλά να δώσει ακόμα όπως φάνηκε στη συνέχεια.

Η Τσέλσι φαινόταν όλο και περισσότερο ακίνδυνη με αποτέλεσμα η ισοφάριση να έρθει από τον Σαλάχ στο 71′. Ο Αιγύπτιος υποδέχθηκε την πάσα του Στρέλερ και με φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Τσεχ που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η νέμεσις για τους Λονδρέζους ήρθε δέκα λεπτά αργότερα. Ο Εμίλιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Στρέλερ με υποδειγματική κεφαλιά, έγραψε το 1-2 μέσα σε αποθέωση!

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να φεύγει ανέκφραστος για τα αποδυτήρια και την Τσέλσι να γνωρίζει την πρώτη της εντός έδρας ήττα σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από 29 ματς!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τσέλσι (Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίζ, Κόουλ, Αζάρ, Λάμπαρντ (76΄ Μπα), Φαν Χίνκελ (75΄ Όμπι Μίκελ), Όσκαρ, Γουίλιαν (67΄ Μάτα), Ετό

Βασιλεία (Γιακίν): Σόμερ, Σαφάρι, Ιβάνοφ, Σαρ, Στόκερ (81΄ Αγέτι), Βόσερ, Φράι, Σίο (65΄ Ντελγκάδο), Ντίας, Σάλαχ (88΄ Τσάκα), Στρέλερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.