4ος Όμιλος: Νομοταγείς… πολίτες (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε εκτός έδρας την Πλζεν για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ κι άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή διοργάνωση.

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε εκτός έδρας την Πλζεν για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ κι άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή διοργάνωση.

Πέρυσι, πάλι στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου ήρθε τελευταία και αποκλείστηκε, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε και τα τρία παιχνίδια εκτός έδρας σκοράροντας συνολικά τρία τέρματα! Η πρώτη αγωνιστική των γκρουπ της κορυφαίας διοργάνωσης ολοκληρώθηκε με τους «πολίτες» να επιβάλλουν το δικό τους νόμο στην Τσεχία επικρατώντας της Βικτόρια Πλζεν με 3-0. Σημειώνοντας δε τόσα εκτός έδρας τέρματα, όσα πέρυσι σε ολόκληρη τη διοργάνωση αντίστοιχα.

Ο Ντζέκο συνέχισε να «πυροβολεί» εκτός έδρας, φθάνοντας τα έξι γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ εκ των οποίων τα πέντε είναι μακριά από το Μάντσεστερ! Η Σίτι αντιμετώπιζε μία από τις τρεις ομάδες (η δεύτερη είναι η ίδια!) που ενώ έχουν παίξει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν ποτέ προκριθεί (η τρίτη είναι η ρουμάνικη Στεάουα). Το 0-3 στην «Ντούσαν Αρένα» του Πλζεν αποτελεί την καλύτερη δυνατή αρχή για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, που φέτος έχει στόχο τη διάκριση στη διοργάνωση. Ο Βόσνιος «μπόμπερ» των Άγγλων άνοιξε το σκορ στο 48΄, με τον Γιάγια Τουρέ με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής να κάνει το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Αγκουέρο στο 58΄, αναγκάζοντας την Πλζεν να δεχτεί τρία γκολ σε δέκα αγωνιστικά λεπτά.

Μετά το 0-0 στο Στόουκ η Σίτι ανέβασε ταχύτητα στην Τσεχία: Είχε καλό ρυθμό, έκανε ευκαιρίες, ενώ κράτησε αξιοπρεπώς στην άμυνα αν και δεν πιέστηκε από την ομάδα του Πάβελ Βρμπα. Αν δεν ήταν ο γκολκίπερ Κόζατσικ των γηπεδούχων, τότε το σκορ θα είχε ανέβει κι άλλο και το κυριότερο θα είχε ανοίξει στο πρώτο 45λεπτο για τη Μάντσεστερ. Τα τρία γκολ σε δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος «μιλούν» από μόνα τους για την αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων που πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στον τέταρτο όμιλο, αφήνοντας τη Βικτόρια στο «μηδέν»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ, Λιμπέρσκι, Προχάτσκα, Ράιτοραλ, Χέιντα (67΄ Χούμπνικ), Χόραβα, Χόρβατ, Πετρζέλα, Κόβαρικ, Μπάκος (84΄ Τεσλ), Κόλαρ (61΄ Ντούρις).

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Νάστασιτς, Νασρί, Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ (80΄ Γκαρθία), Νάβας (67΄ Μίλνερ), Ντζέκο (83΄ Νεγκρέδο), Αγκουέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.