Κάμπελ: «Πήραμε αυτό που θέλαμε» (video)

Ο Ζοέλ Κάμπελ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έκανε τη μισή δουλειά και θέλει πλέον ένα γκολ στην Αγγλία για να βρεθεί «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζοέλ Κάμπελ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έκανε τη μισή δουλειά και θέλει πλέον ένα γκολ στην Αγγλία για να βρεθεί «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άσος των «ερυθρόλευκων» και σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

«Ήταν ο πατέρας μου στην κερκίδα και γι’ αυτό ήταν η μεγαλύτερή μου χαρά, αλλά αν ήταν και η μητέρα μου θα ήμουν πιο χαρούμενος. Πήγα τον βρήκα, όμως και πανηγυρίσαμε μαζί το γκολ».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού:
«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, παίξαμε πάρα πολύ επιθετικά κι έτσι κρατήσαμε το ‘μηδέν’ στη δική μας εστία. Δώσαμε το 100%, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για τη ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ»:
«Είναι ένα σκορ πάρα πολύ σημαντικό για μας, όμως μένουν ακόμα 90 λεπτα στο δικό τους γήπεδο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα είναι δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι, όμως θέλουμε ένα γκολ για να πούμε ότι έχουν τελειώσει τα πράγματα».

Για το αν θέλει να ζήσει άλλες τέτοιες στιγμές με τον Ολυμπιακό:
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό, απολαμβάνω τη χρονιά, έχουμε κερδίσει αυτή τη στιγμή ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω να το απολαύσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.