Κάμπελ: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Τζόελ Κάμπελ.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως η ομάδα του σέβεται τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα καριέρα του στην ελληνική ομάδα. Αναλυτικά δήλωσε στην εφημερίδα “Daily Mail”:

Για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία ιστορική ομάδα, ακόμη και ένα αγόρι που ζει στην Κόστα Ρίκα ξέρει πόσο γνωστή ομάδα είναι. Ωστόσο, έχουμε και εμείς ένα δυνατό σύνολο».

Για την παρουσία του στους Πειραιώτες ως δανεικός από την Άρσεναλ: «Είναι μία πολύ καλή εμπειρία. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να κάνω το καλύτερο και να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής. Για αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, η οποία συμμετέχει στο Champions League, την οποίο σημαντική διοργάνωση στην Ευρώπη. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με εκείνο στην Ισπανία, αλλά είναι ένα καλό μέρος για να βελτιωθώ. Έχουμε μία δυνατή ομάδα, με αρκετό ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι από τον Χαβιέ Σαβιόλα. Η ζωή εδώ είναι καλή, το φαγητό και ο καιρός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.