ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ 2-1:Πρόκριση με ανατροπή! (vid)

Η ΑΕΚ πανηγύρισε τεράστια νίκη με ανατροπή απέναντι στην Βόλφσμπουργκ και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ! 

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, έδειξε πως ήθελε πραγματικά αυτή τη νίκη αλλά και την είσοδό της στο Europa League και πάλεψε 90 λεπτά για να το πετύχει αυτό! 

Η “Ένωση” είχε χαμένο πέναλτι με τον Μάνταλο, έπαιξε συνολικά καλά σε όλο τον αγώνα και λίγο έλλειψε να πληρώσει μια κακή στιγμή στη άμυνα, όταν και προηγήθηκε η Βόλφσμπουργκ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν ακόμη καλύτερη, έδειξε ενέργεια πάθος και πίστη για τη νίκη! Με κορυφαίο τον Σιμόες, λόγω της παρουσίας του συνολικά στο ματς, που πέτυχε επίσης ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ, ισοφάρισε και χάρη στις δύο αλλαγές του Καρέρα, Λιβάια και Ανσαριφάρντ, που συνεργάστηκαν στο 2-1, η ΑΕΚ, πήρε αυτό που ήθελε! Νίκη και πρόκριση για τους ομίλους του Europa League!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Βόλφσμπουργκ, ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και πίεζε την ΑΕΚ. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους Γερμανούς, ήρθε στο 8ο λεπτό με τον Πάουλο Οτάβιο! Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε λάθος, ο Οτάβιο βγήκε απέναντι στον Τσιντώτα όμως δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.  

H AEK απείλησε για πρώτη φορά στο 14ο λεπτό! Μετά από φάουλ του Μάνταλου από τα δεξιά, η άμυνα της Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε ν΄απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Τσιγκρίνσκι που έκανε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πέρβαν! 

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, εφάρμοσε αυτά που ήθελε ο Ιταλός προπονητής και στο 18 της δόθηκε μοναδική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ!  

Ο Κριστίτσιτς βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Σλάγκερ και ο διαιτητής Αρτούρ Ντίας έδειξε πέναλτι! Ο Μάνταλος όμως από τα έντεκα μέτρα νικήθηκε από τον Πέρβαν που κράτησε  το “μηδέν” για την Βόλφσμπουργκ!

Στο 25, ο Άρνολντ απείλησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ με μακρινό σουτ, όμως τον ανάγκασε να πέσει στη γωνία του και να μαζέψει τη μπάλα.  

Αμφότερες ομάδες ήθελαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε μια απ΄τις λίγες επιθέσεις της, η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Βέγκχορστ από τα δεξιά έστρωσε τη μπάλα στον Μεχμέντι μέσα στην περιοχή που με ωραίο συρτό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα για το 1-0. 

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με στόχο να ψάξει αρχικά την ισοφάριση και έπειτα ότι καλύτερο μπορούσε. Οι παίκτες του Καρέρα είχαν διάθεση και πίεσαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Στο 49, ο Σιμόες, κυνήγησε, πίεσε και κέρδισε τη μπάλα, όμως δεν έκανε ιδιαίτερα καλό σουτ.  

Στο 56, απείλησε για πρώτη φορά η Βόλφσμπουργκ στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από γέμισμα, δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν σωστά οι αμυντικοί της ΑΕΚ, η μπάλα στρώθηκε στον Μεχμέντι που έπιασε φοβερό σουτ, αλλά μάζεψε ο Τσιντώτας. 

Στο 59, οι Γερμανοί απείλησαν μια ακόμη φορά. Ο Μπρέκαλο έπιασε το σουτ η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Βασιλαντωνόπουλου και κατέληξε κόρνερ. 

Η ΑΕΚ πίεζε και ήθελε το γκολ. Αυτό ήρθε με φανταστικό γκολ που πέτυχε ο Σιμόες στο 64! Μετά από λάθος πάσα στην άμυνα της Βόλφσμπουργκ, ο Ινσούα έστρωσε στον Σιμόες που με απίθανο σουτ πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ για το 1-1!  

Στο 78, η Βόλφσμπουργκ άγγιξε το δεύτερο γκολ! Ο Οτάβιο άφησε στον Βέργκχορστ αυτός με σέντρα έψαξε τον Μεχμέντι δεν έδιωξε σωστά ο Τσιντώτας μακριά από την εστία του, ο Μπρέκαλο πλάσαρε έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σβάρνας. Ο διαιτητής έδειξε off side, σωστά.  

Στο 83 ο Τσιγκρίνσκι λίγο έλλειψε να πιάσει στον ύπνο την άμυνα της Βόλφσμπουργκ. Ο Ουκρανός εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ, ο Σάκχοφ, βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε την προβολή αλλά μάζεψε ο Πέρβαν!  

Στο 86, με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Άρνολντ, ανάγκασε τον Τσιντώτα να παραχωρήσει κόρνερ. 

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ανσαριφάνρτ που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, κατάφερε α βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-1! O Λιβάια έδωσε στον Ανσαριφάρντ, αυτός απέφυγε τους αμυντικούς της Βόλφσμπουργκ και με ψύχραιμο σουτ έκανε το τελικό 2-1! 

Κορυφαίος του ματς, ο Σιμόες, με την παρουσία του, όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε. Πολύ καλός και θετικός ο Λιβάι Γκαρσία. 

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα, 4-3-3): Τσιντώτας – Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα – Σιμόες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ – Γκαρσία(81΄Μαχαίρας), Ολιβέιρα(87΄Ανσαριφάρντ), Μάνταλος(62΄Λιβάια). 

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάνσερ, 4-2-3-1): Πέρβαν – Πάουλο Οτάβιο, Γκιλαβογκί, Λακρουά, Ρουσιγιόν – Άρνολντ, Σλάγκερ(60` Γκέρχαρντ) – Μπρέκαλο(79` Μπιάλεκ), Μεχμέντι, Στέφεν – Βέγκχορστ. 

Διαιτητής ο Αρτούρ Ντίας (Πορτογαλία), με βοηθούς τους Ρουί Ταβάρες (Πορτογαλία), Πάουλο Σοάρες (Πορτογαλία), ενώ τέταρτος είναι ο Ζοάο Πινιέιρο (Πορτογαλία). 

Κίτρινες: Ινσούα, Λεκρουά, Σλάγκερ, Λιβάια 

Θυμηθείτε εδώ το match center του αγώνα
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.