Μάνος: «Ένα μεγάλο συγγνώμη…» (vid)

Το σχόλιο του Δημήτρη Μάνου στην κάμερα των καναλιών Novasports, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Το σχόλιο του Δημήτρη Μάνου στην κάμερα των καναλιών Novasports, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Αναλυτικά:

 «Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε. Έπρεπε να δείξουμε περισσότερο πάθος. Έπρεπε όταν βάλαμε το γκολ να τα δώσουμε όλα, να γυρίσουμε το ματς και να το πάρουμε.

Στην έδρα μας έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μια ομάδα όπως ο Άρης πρέπει πάντα να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Είναι και το άδειο γήπεδο αλλά δεν θα σταθώ εκεί αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε και να δουλέψουμε για να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος στεναχωρήθηκα με τον αποκλεισμό, αλλά θέλω να δουλέψω και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή την ομάδα».

Για το σχήμα με τους δύο επιθετικούς: «Η αντίπαλη ομάδα είχε κάτσει πίσω και δεν μπορέσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.