Τελικός πολλών αναγνώσεων

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας δίνουν απόψε τον δικό τους τελικό!

Όσο η σεζόν κυλάει έρχεται η ώρα της πρώτης βαθμολογίας και αυτή θα δοθεί απόψε, μετά και το πέρας της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22.00 (MC, Novasports.gr) τον Ερυθρό Αστέρα σε έναν “τελικό”, όπως τον χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Εκ των πραγμάτων τελικός, καθώς ο χαμένος πηγαίνει σπίτι του, ο νικητής συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Ένα από τα δύο “αδέρφια” θα φύγει πληγωμένο από το φαληρικό γήπεδο.

Τελικός, “απαγορευμένη” λέξη για Μαρτίνς

Είναι μια λέξη που ο Μαρτίνς απέφευγε να βάλει στο τραπέζι στο πρόσφατο παρελθόν, όμως πλέον έχει γίνει η καθημερινότητα του, όπως παραδέχτηκε, μετά τους δύο προηγούμενους “τελικούς” με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό. 

Αν ο Πορτογάλος δεν καταφέρει να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός αποχαιρετήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα είναι η τέταρτη αποτυχία που θα χρεωθεί μετά την απώλεια πρωταθλήματος και κυπέλλου την περσινή σεζόν, αλλά και τον αποκλεισμό από τη σχετικά βατή Ντιναμό Κιέβου στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Με βάση τη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα από το τεχνικό τιμ και της ποιότητας του ρόστερ του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες θα άξιζαν ένα πιο ήρεμο τελευταίο ματς στον όμιλο ή ακόμα ένα παιχνίδι – σκαλοπάτι για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Έλειψε η τύχη, ήταν κακή συγκυρία, έλλειψη αποφασιστικότητας του προπονητή και αποτελεσματικότητας των παικτών; Πάντως μετά από πέντε αγωνιστικές ο Ολυμπιακός έχει μόλις έναν βαθμό και πρέπει να προστρέξει ξανά στη δυναμική του “Γ. Καραϊσκάκης” για το τρίποντο-πρόκριση.

Όλα αυτά χωρίς την παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λογικά θα είναι διαθέσιμος για το κέντρο της άμυνας, την ώρα που το 4-3-3 φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο για τον Ολυμπιακό. (Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Μασούρας) 

Όπλο το διπλό αποτέλεσμα για τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει για δύο αποτελέσματα και αυτό για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένα βέλος στη φαρέτρα διαχείρισης του ματς. Οι Σέρβοι αναμένεται να παίξουν αμυντικά περιμένοντας τον Ολυμπιακό, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις, με μαέστρο όπως πάντα τον πρώην παίκτη των Πειραιωτών, Μάρκο Μάριν.

Επικρατεστερο το 4-4-1-1 με Μπόργιαν κάτω από τα δοκάρια, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντις στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, Γκαρσιά, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Μάριν στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ίβανιτς θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Τομανέ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.